Ministerul Justitiei si Ministerul Public, precizari comune privind intalnirea cu parlamentarii din Comisia speciala de ancheta a alegerilor din 2009

Data: 29 August 2017, 17:58 | autor: L.J. | 0 comentarii | 686 afisari

 

Ministerul Justitiei a dat publicitatii marti, 28 august 2017, un comunicat de presa privind intalnirea ministrului Justitiei, Tudorel Toader (foto) si a procurorului general Augustin Lazar, cu parlamentarii din Comisia speciala de ancheta a alegerilor din 2009.


Iata comunicatul Ministerului Justitiei:

"Avand in vedere informatiile contradictorii vehiculate in spatiul public referitoare la initiativa unei intalniri intre domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul Justitiei, domnul Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si membrii Comisiei speciale de ancheta a Senatului si Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce ţin de organizarea alegerilor din 2009 şi de rezultatul scrutinului prezidential, Biroul de presa al Ministerului Justitiei si Biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie sunt imputernicite sa faca urmatoarele precizari:

Domnul prof. univ. dr. Tudorel TOADER, ministrul Justitiei si domnul Augustin Lazar, procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au stabilit ca, in perioada urmatoare, sa aiba loc o intalnire cu parlamentarii din Comisia speciala de ancheta a Senatului şi Camerei Deputatilor pentru verificarea aspectelor ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential. intalnirea, la care vor fi invitati si membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), va avea loc la sediul Ministerului Justitiei sau al CSM la o data ce va fi stabilita de comun acord".

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.