Ministerul Justitiei: Selectarea reprezentantului Romaniei in Consiliul Director UNIDROIT

Data: 25 June 2018, 13:27 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1052 afisari

Ministerul Justitiei condus de Tudorel Toader (foto) informeaza prin intermediul unui comunicat de presa ca persoanele interesate sa reprezinte Romania in Consiliului Director UNIDROIT se pot inscrie pana la data de 16 iulie 2018.


UNIDROIT este o organizatie cu sediul la Roma, care are ca scop studierea cerintelor si metodele de modernizare, armonizare si coordonare a dreptului privat si, in special a dreptului comercial, intre state si grupuri de state si de a elabora instrumente, principii si reguli uniforme de drept pentru atingerea acestor obiective.

Poate fi numita in Consiliul Director UNIDROIT persoana care indeplineste urmatoarele conditii:

-este cetatean roman, cu domiciliul in Romania;

-este judecator, practician in domeniul dreptului, cadru universitar sau functionar public cu o vasta experienta in domeniul dreptului international privat;

-cunoaste, la nivel avansat, cel putin una din limbile de lucru UNIDROIT, respectiv engleza sau franceza. Cunoasterea suplimentara, la nivel avansat, a uneia dintre celelalte limbi oficiale UNIDROIT, respectiv italiana, germana sau spaniola, constituie un avantaj.

 

Persoanele interesate pot sa depuna la sediul Ministerului Justitiei, Directia Resurse Umane, Bucuresti, str. Apolodor nr. 17, sector 5 (tel. 0372041176) sau sa transmita, prin posta electronica, la adresa dru@just.ro, o scrisoare de intentie si curriculum vitae european, in limbile romana si, respectiv engleza sau franceza, precum si copii ale oricaror documente pe care le apreciaza relevante pentru a atesta experienta profesionala si indeplinirea conditiilor mentionate. Candidaturile pot fi transmise pana la data de 16 iulie 2018, inclusiv, cu mentiunea ca dosarele care vor fi inregistrate dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Comisia de selectie, desemnata de ministrul justitiei va selecta dosarele de candidatura potrivit criteriilor mentionate.

Comunicarea rezultatului selectiei va avea loc in data de 25 iulie 2018.

>>Comunicatul Ministerului Justitiei

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.