Ministerul Justitiei: candidaturi pentru Consiliul de Administratie al Agentiei UE pentru Drepturi Fundamentale

Data: 10 April 2018, 15:26 | autor: L.J. | 0 comentarii | 461 afisari

Ministerul Justitiei a dat publicitatii anuntul privind depunerea de candidaturi pentru posturile de membru independent si membru supleant din partea Romaniei in Consiliul de Administratie al Agentiei UE pentru Drepturi Fundamentale.


Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile de eligibilitate, sa posede experienta adecvata in domeniul administratiei publice sau in organizatii din sectorul privat si cu cunostinte si expertiza in domeniul drepturilor fundamentale, sa fie o persoana independenta cu responsabilitati la nivel inalt intr-o institutie nationala, independenta pentru drepturile omului sau alta organizatie din sectorul public sau privat, sa aiba capacitate deplina de exercitiu, sa dispuna de o buna reputatie profesionala si morala, sa cunoasca la nivel aprofundat una dintre limbile oficiale ale Consiliului Europei (engleza sau franceza), sa nu aiba antecedente penale.

Anuntul Ministerului Justitiei:

ANUNT

privind depunerea de candidaturi pentru posturile de membru independent si membru supleant din partea Romaniei in Consiliul de Administratie al Agentiei UE pentru Drepturi Fundamentale

1. Temeiul juridic si scopul anuntului

Conform art. 20 din Regulamentul (CE) nr. 168/2007 Romania trebuie sa desemneze un expert independent in Consiliul de administratie. Fiecare membru al Consiliului de administratie poate fi reprezentat de un membru supleant, conform paragrafului 2, din art.12, capitolul 3 al aceluiasi Regulament.

Mandatele membrilor si ale membrilor supleanti din Consiliul de administratie vor fi de cinci ani. Acestea nu pot fi reinnoite.

Detalii privind activitatea Agentiei si mandatul membrilor pot fi accesate la:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.