Mesajul Procurorului General Augustin Lazar

Data: 02 July 2018, 13:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 874 afisari

Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar (foto) a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Justitiei, care se sarbatoreste in prima duminica a lunii iulie.


Mesajul Procurorului General Augustin Lazar:

Prima duminica a lunii iulie este dedicata, incepand din anul 1994, sarbatoririi Zilei Justitiei, moment aniversar, dar si simbolic pentru toti cei care lucram in sistemul judiciar, in sensul recunoasterii rolului important pe care justitia il are in societate. Din acest motiv, Ziua Justitiei trebuie sa reprezinte un prilej de reflectie si de analiza a parcursului si evolutiilor inregistrate de sistemul judiciar, in special in conjuncturile extrem de intense din ultimii doi ani. Am in vedere atat seria modificarilor legislative care afecteaza magistratura si justitia penala cat si atacurile la adresa judecatorilor si procurorilor, mult mai dure si mai frecvente in aceasta perioada.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.