Mesajul lui Augustin Lazar pentru procurorii care vor sa candideze pentru sefia DNA

Data: 06 August 2018, 14:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 984 afisari

Procurorul General al Romaniei Augustin Lazar (foto) a anuntat luni, 6 august 2018, ca adreseaza invitatia procurorilor generali ai parchetelor de pe langa curtile de apel, precum si celorlalti procurori cu experienta manageriala din cadrul Ministerului Public, de a se inscrie la concursul pentru sefia DNA.


Totodata, Augustin Lazar isi reafirma increderea in responsabilitatea si profesionalismul procurorilor cu experienta manageriala, multi dintre acestia fiind beneficiarii directi ai proiectului lansat anul trecut de PiCCJ vizand respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului in faza de urmarire penala, precum si a reducerii numarului de condamnari la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Ministerul Justitiei a reluat luni, 6 august 2018, procedura de selectie pentru functia de procuror-sef al DNA, dupa ce, la prima selectie, ministrul Tudorel Toader, i-a respins pe cei patru candidati care isi depusesera dosarele. Candidatii pentru conducerea DNA pot depune cererile de inscriere pana la data de 24 august, in perioada 3-5 septembrie vor sustine interviul cu ministrul Justitiei, iar in 6 septembrie vor fi anuntate rezultatele selectiei.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.