Mesajul adresat de domnul Av. Dr. Ioan Chelaru, decanul Baroului Neamt, dupa Congresul UNBR ce a avut loc la Bucuresti la 20-21 aprilie 2018

Data: 23 April 2018, 15:39 | autor: L.J. | 0 comentarii | 377 afisari

Cu prilejul Congresului Uniunii Nationale a Barourilor din Romania, organizat in zilele de 20 si 21 aprilie 2018, decanul Baroului Neamt, av.dr. Ioan Chelaru (foto), a adresat confratilor sai un mesaj axat pe tema aleasa pentru eveniment, Secretul profesional al avocatului".

Decanul Baroul Neamt a subliniat in acest sens ca secretul in relatia avocat - client trebuie sa fie si sa ramana o valoare nenegociabila, aratand ca, fara secretul profesional, viitorul profesiei de avocat este inexistent: "Este o linie rosie peste care nu se poate trece, si ne revine obligatia sa o aparam prin toate mijloacele legale ce ne stau la dispozitie", afirma avocatul Ioan Chelaru.


 

Mesajul avocatului Ioan Chelaru, dupa Congresul UNBR din 2018:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.