Mai sunt 3 saptamani pana cand procurorii pot candida pentru DIICOT

Data: 10 January 2020, 11:23 | autor: L.J. | 0 comentarii | 433 afisari

Mai sunt trei saptamani pana cand procurorii pot candida pentru doua posturi de conducere in Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.


Astfel, la data de 1 februarie 2020 se incheie perioada de depunere a candidaturilor pentru cele doua posturi de procuror-sef: unul la nivel central, iar celalalt in provincie.

Este vorba despre conducerea Serviciului de combatere a criminalitatii economico-financiare si cea a Serviciului teritorial Iasi.

Comunicatul DIICOT:

In conformitate cu prevederile art. 33 din Hotararea nr. 234 din 9 aprilie 2019 a Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii pentru aprobarea Regulamentului numirea in functii de conducere a procurorilor si revocarea din aceste functii, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism aduce la cunostinta ca, pana la data de 1 februarie 2020, pot fi depuse candidaturi pentru ocuparea urmatoarelor functii de conducere:

- procuror sef al Serviciului de combatere a criminalitatii economico-financiare;

- procuror sef al Serviciului teritorial Iasi.

Candidaturile (cererile) vor fi insotite de urmatoarele documente:

- curriculum vitae al procurorului;

- declaratiile prevazute de art. 6 alin. (4) din Hotararea nr. 234 din 9 aprilie 2019 a Sectiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii;

- un proiect managerial privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care procurorul candideaza, care se depune atat pe suport de hartie, cat si in format electronic, pe suport specific;

- minim 10 lucrari intocmite de candidat in compartimentele in care si-a desfasurat activitatea, in format electronic, pe suport specific;

- ultimul raport de evaluare a activitatii profesionale a procurorului participant la selectie;

- orice alte inscrisuri considerate relevante.

Relatii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon 0214123227.

Prezentul anunt este afisat pe site-ul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, la adresa www.diicot.ro (resurse umane – posturi vacante)”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.