Mai multi judecatori cer CSM sa le aprobe demisia sau pensionarea

Data: 02 July 2018, 13:47 | autor: L.J. | 0 comentarii | 896 afisari

Sectia pentru judecatori a CSM va lua in discutie in sedinta de marti, 3 iulie 2018, cererile de demisie sau pensionare a trei judecatori. Magistratii care au facut solicitarile respective sunt:


-Doina Maria Niculescu, presedinta Sectiei Civile a Judecatoriei Giurgiu, care cere sa fie eliberata din functia de conducere, prin demisie

-Cristian Florin Veselin, presedintele Judecatoriei Balcesti, care a solicitat CSM sa-i aprobe demisia din functia de conducere si continuarea activitatii la Tribunalul Dolj.

Totodata, Tanta Beatrice Strat, magistrat-asistent la Inalta Curtem cere eliberarea din functie prin pensionare.

Tot in sedinta de marti, CSM va lua in discutie solicitarile mai multor magistrati privind continuarea activitatii, solicitarile privind detasarea, prelungirea detasarii sau incetarea, precum si propuneri de numire in functii de conducere a mai multor judecatori.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.