Lovitura crunta pentru Cristi Vasilica Danilet

Data: 13 March 2019, 15:13 | autor: L.J. | 3 comentarii | 2209 afisari

Probleme mari pentru judecatorul Cristi Vasilica Danilet (foto) de la Tribunalul Cluj. Danilet a incasat miercuri, 13 martie 2019, o lovitura crunta din partea Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii.


Judecatorii din CSM au discutat Raportul Inspectiei Judiciare privind posibila incalcare de catre judecatorul Cristi Vasilica Danilet a Codului deontologic al magistratilor. Mai exact, incalcarea articolului care prevede ca “judecatorii si procurorii trebuie sa se abtina de la orice comportament act sau manifestare de natura sa altereze increderea in impartialitatea lor”. In urma analizei, Sectia pentru judecatori a CSM a decis ca

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Sso date 13 March 2019 20:55 0

Ar trebui executat cel puțin disciplinar exact ca și alte persoane din alte familii ocupaționale care au în actele normative ce le reglementează activitatea prevederi de genul "(...) act sau manifestare ➡ DE NATURĂ SĂ ⬅ altereze (...)" situație în care nici nu mai contează dacă s-a produs vreun efect ori, efectiv a ALTERAT în mod concret orice.

# Dita Maria date 13 March 2019 16:43 +1

FELICITĂRI, TREBUIE SĂ intram odata, in normalitate si mai sant si cei ce l.au urmat, merget.i, pana la cap.......super ....pt.Romania..

# gica70 date 13 March 2019 16:42 +1

Cred ca lovitura i-a fost aplicata dupa ceafa!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.