LITIGII DE MUNCA - “Intra sub incidenta legislatiei privind salarizarea personalului din sistemul bugetar”

Data: 24 June 2019, 11:46 | autor: L.J. | 1 comentarii | 357 afisari

Prin cererea inregistrata, reclamanta *** a solicitat in contradictoriu cu paratul *** ca prin hotararea ce se va pronunta sa se dispuna obligarea acestuia la acordarea sporului de mobilitate in cuantum de 25%, precum si acordarea sporului de confidentialitate in cuantum de 25%, de la data 01.06.2014, data definitivarii in functia de consilier juridic, pentru perioada cat va detine functia de consilier juridic la parat.

In fapt, arata ca este angajata la *** de la data de 01.01.2005 cu contract de munca pe perioada nedeterminata, in functia de Consilier Juridic incepand cu data de 01.06.2014, fiind inscrisa in Tabloul Consilierilor Juridici Ploiesti- consilier juridic definitiv. Prin cererea din data de 07.12.2017, a solicitat conducerii paratului acordarea sporului de confidentialitate in cuantum de 25% si sporului de mobilitate in cuantum de 25%. Reprezentantul legal al institutiei i-a comunicat verbal ca nu este posibila acordarea sporurilor solicitate intrucat dumnealui nu este ordonator principal de credite si a formulat o solicitare catre Ministerul Transporturilor - Serviciul Resurse Umane cu nr. 01/84-15 ianuarie 2018, inregistrata cu nr. 2256/18.01. 2018, prin care a solicitat aprobarea acordari sporurilor in cuantum de 15%.

Minuta Tribunalului Bucuresti:

“Respinge cererea de chemare in judecata formulata de reclamanta****, cu domiciliul in ***, in contradictoriu cu paratul ** cu sediul in **, ca neintemeiata.
Cu apel in 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Bucuresti – Sectia a VIII-a”.

Extras din hotararea Tribunalului Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# Braun Petru date 24 June 2019 14:26 0

După cum știţi profesorii și-au primit inapoi salariile tăiate în 2009-2010 prin hotărâre judecătorească..în schimb noi personalul nedidactic nu am primit nici nu am fost reprezentaţi în instanţă de sindicate..consider că au facut abuz și discriminare faţă de noi nedidactici..cum se poate să ne recuperam și noi dreptul care n-ea fost luat abuziv cel salarial plus cei 25% vechimea?

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.