LIBERARE CONDITIONATA DUPA TENTATIVA DE OMOR - “A dat dovezi temeinice de indreptare”

Data: 13 August 2019, 12:19 | autor: L.J. | 0 comentarii | 351 afisari

Prin decizia din iulie 2017, Tribunalul Bucuresti a respins, ca nefondata, contestatia formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti.

Prin sentinta penala pronuntata de Judecatoria sectorului 5 Bucuresti, in baza art.587 C.pr pen cu aplicarea art. 59 si urmatoarele Codul penal din 1969 cu aplicarea art. 5 C.pen., s-a admis propunerea de liberare conditionata formulata de Comisia pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din Penitenciarul... privind-o pe persoana condamnata...
A dispus liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii daca nu este arestat in alta cauza.
A atras atentia condamnatului asupra consecintelor nerespectarii prevederilor art. 61 Cp. din 1969
in temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de catre stat au ramas in sarcina acestuia. Onorariul aparatorului din oficiu in cuantum de 130 lei s-a avansat din fondurile MJ.

Impotriva acestei sentinte a formulat contestatie Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 5 Bucuresti, apreciind-o netemeinica, in raport de natura si gravitatea faptei savarsite, tentativa de omor asupra sotiei, cu premeditare, dar si cuantumul ridicat al restului ramas de executat, perioada executata din pedeapsa nefiind suficienta pentru reeducarea sa, scopul pedepsei nefiind indeplinit.


Minuta Tribunalului Bucuresti:

“In baza art. 4251 alin. 7 pct. 1 lit. b C.pr.pen. respinge, ca nefondata, contestatia formulata de contestatorul Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti impotriva sentintei penale a Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti, Sectia a I-a Penala. Mentine sentinta penala a Judecatoriei Sectorului 5 Bucuresti, Sectia a I-a Penala”.

Extras din decizia Tribunalului Bucuresti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.