La grupul infractional de la Ploiesti au aderat si procurorii din CSM

Data: 15 January 2019, 11:49 | autor: av. Ingrid MOCANU | 0 comentarii | 611 afisari

La grupul infractional de la Ploiesti au aderat si procurorii din CSM - Sectia Nufarul. Protectia acordata lui Kovesi in ultimii ani, la instigarea aceleiasi parti a Securitatii, este mai mult decat evidenta. Cand Parlamentul respingea arestari de parlamentari, era plina gura ambasadorilor, lui Klemm, lui UE, lui MCV... ca se blocheaza justitia lu Peste... ei, CSM-ul, erau cei mai guralivi.


La Bica, pe absolut nimic, pentru un abuz in serviciu absolut penibil, pe fapta pe care a primit achitare, a fost acordat aviz de arestare dupa respingere... adica profund nelegal.

Tudorel minte mai tare decat Taica Lazar si Iohannis la un loc. Lasitate si ticalosie! Intre astea avem de ales. Sa ii iubim pe guvernanti... zic... Tudorica face minuni in functie. Ia masuri peste masuri... fara numar... adorati-l!

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.