Judecatorul CAB dat pe mana SIIJ candideaza la Inalta Curte

Data: 12 May 2019, 10:35 | autor: L.J. | 0 comentarii | 659 afisari

Un judecator de la Curtea de Apel Bucuresti dat pe mana Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie candideaza la Inalta Curte de Casatie si Justitie.


Este vorba despre Florin Purigiu, in legatura cu care magistratii CAB Ovidiu Richiteanu Nastase si Ciprian Ghita au hotarat in noiembrie 2018 sa sesizeze SIIJ in conditiile in Purigiu a intrat in completul investit cu judecarea apelului din dosarul colonelului SRI Daniel Dragomir, desi el fusese tocmai cel care emisese autorizatiile de interceptare, filaj si supraveghere fata de Dragomir si sotia acestuia. Florin Purigiu a intrat in dosar in mai multe termene, facand intr-un final cerere de abtinere, in martie 2018.

In afara de Purigiu, la ICCJ candideaza judecatoarea Elisabeta Rosu (foto), presedinta Curtii de Apel Bucuresti.

Tot de la CAB, pe listele celor care vor sa devina magistrati ICCJ figureaza Madalina-Gabriela Radulescu, despre care instanta suprema a stabilit in aprilie 2016 ca nu a oferit garantiile unui proces echitabil. Ne referim la


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.