Judecatori la DNA

Data: 02 November 2018, 16:17 | autor: Gheorghe MOROSANU, fost judecator | 0 comentarii | 322 afisari

Se vorbeste si se scrie despre marele numar de dosare DNA in care erau/sunt vizati judecatori, procurori, dar si alte persoane de prin instante.


Ca judecator, am fost si eu implicat in asemenea dosare. Fara a avea o evidenta foarte exacta (chiar nu stiu daca le mai tin minte pe toate) va pot relata despre unele din ele, in ideea ca experientele mele pot contribui la o evidenta cat de cat pertinenta, si la o intelegere mai completa a fenomenului, astfel:

Primul „meu” dosar a fost starnit de un procuror agitat, care voia musai sa ma bage in puscarie, dintr-un motiv strict personal, si urla acest lucru peste tot pe unde apuca. Pe langa mine, au fost o multime de victime colaterale, care nu contau absolut in scopul de a ma „lega” pe mine: experti, grefiere, chiar si pazitorul veceului din curte avind onoarea unui dosar penal, pe motive care mai de care. Nici unul din aceste dosare nu a avut finalitatea dorita de initiator, dar actiunile aceluia ne-au aratat un lucru foarte clar: orice procuror poate, in Romania, sa faca dosar penal oricui, la simpla sa pofta. Si unii chiar fac.

Un alt dosar

 

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.