JUDECATORI ACUZATI DE ABUZURI - „Anuleaza recursul”

Data: 05 decembrie 2019, 09:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 608 afisari

Prin Decizia 509/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a anulat recursul.

Prin cererea inregistrata pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sectia I civila, sub nr. x/2018/a2 la data de 7 februarie 2019, A. a declarat recurs impotriva "tuturor hotararilor pronuntate in Dosar nr. x/2018", aratand, in mod generic, ca i-au fost incalcate drepturi procesuale fundamentale, ca nu sunt respectate dispozitiile constitutionale si comunitare avand ca obiect drepturile procesuale ale partilor si ca sunt comise abuzuri grave de catre judecatorii investiti cu solutionarea pricinii, care incalca Constitutia si tratatele internationale la care Romania este parte.

Minuta Inaltei Curti:

„Anuleaza recursul declarat de A., cu sediul in Bucuresti, str. x, in contradictoriu cu intimatii B., cu domiciliul in Bucuresti, str. x, C.- Filiala sector 1, cu sediul ales la D., in Bucuresti, Prefectul Municipiului Bucuresti, cu sediul in Bucuresti. Fara cale de atac”.

Extras din decizia Inaltei Curti:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.