Judecator sanctionat de CSM (Minuta)

Data: 06 June 2018, 16:42 | autor: L.J. | 0 comentarii | 848 afisari

Sectia pentru judecatori in materie disciplinara din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a admis, miercuri 6 iunie 2018, actiunea disciplinara formulata de Inspectia Judiciara impotriva judecatorului Mihai Radu Roman de la Tribunalul Ilfov.


Drept urmare, Sectia pentru judecatori in materie disciplinara a CSM a dispus sanctionarea disciplinara judecatorului Roman cu diminuarea indemnizatiei de incadrare lunare brute cu 10% pe o perioada de doua luni.

Sanctiunea a fost aplicata pentru posibila comitere a abaterii disciplinare prevazuta de art. 99 lit. h) teza a II-a din Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Este vorba despre “intarzierea repetata in efectuarea lucrarilor, din motive imputabile”.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.