Judecator CCR, cerere catre CSM

Data: 26 May 2019, 09:37 | autor: L.J. | 0 comentarii | 965 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 28 mai 2019 o solicitare a judecatorului Cristian Deliorga de la Curtea de Apel Constanta (foto dreapta), fost vicepresedinte CSM.


Deliorga a fost numit in 7 mai in functia de judecator al Curtii Constitutionale din partea Senatului. Acesta a fost numit cu votul a 70 de senatori, in timp ce propunerea PNL pentru CCR, senatorul Daniel Fenechiu, a obtinut 24 de voturi, iar avocatul Ursuta Daraban Ovidiu Mircea propus pentru CCR de catre USR a luat doar 10 voturi.

Cristian Deliorga urmeaza sa o inlocuiasca la CCR pe judecatoarea Simona Maya Teodoroiu, al carei mandat expira in 15 iunie 2019.

Astfel, Sectia pentru judecatori a CSM va lua in discutie in sedinta din 28 mai 2019: “Cererea de eliberare din functie, prin pensionare, a domnului DELIORGA CRISTIAN”. Trebuie spus insa ca solicitarea magistratului este normala, avand in vedere ca nu mai putea profesa in magistratura dupa numirea la CCR.


Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.