Judecatoarea ICCJ respinsa de CSM pleaca din magistratura

Data: 17 august 2020, 17:47 | autor: L.J. | 1 comentarii | 4595 afisari

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii va discuta in 20 august 2020 solicitarea judecatoarei Sorina Mirela Popescu (foto) de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, fosta sefa a Sectiei penale.
Aceasta cere sa fie eliberata din functie, prin pensionare.In martie 2018, CSM a decis respingerea candidaturii judecatoarei Mirela Sorina Popescu pentru cel de-al doilea mandat la conducerea Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

In timpul sedintei, judecatoarea Popescu a vorbit circa o ora si jumatate despre modul in care a inteles sa managerieze Sectia penala a instantei supreme in mandatul pe care il obtinuse de pe vremea fostei sefe a ICCJ, Livia Stanciu, fiind relevate in acest timp o serie de nereguli in ce priveste perioada de solutionare a dosarelor, termenul extrem de mare de redactare a motivarilor, deficientele intalnite in ce priveste comunicarea cu colegii judecatori, dar si problemele de organizare a activitatii care au culminat cu incarcarea excesiva cu dosare atat a judecatorilor Sectiei, cat si a magistratilor asistenti si a grefierilor de sedinta (click aici pentru a citi).

 

Comentarii

# flori date 24 august 2020 11:15 0

Daca se stie curata, sa manance pensie uriasa, daca a facut jocurile tradatorilor de tara, aflati la butoane, Dumnezeu sa-i dea dupa suflet! Toti magistratii care se cred Dumnezei pe pamant si fac numai nedreptati, sa nu uite ca vine vremea sa plateasca in fata lui Dumnezeu.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.