Judecatoarea Alina Ghica, delegata in functia de vicepresedinte a Curtii de Apel Bucuresti

Data: 20 February 2017, 16:16 | autor: L.J. | 0 comentarii | 849 afisari

Judecatoarea Alina Ghica (foto) a fost delegata in functia de vicepresedinte a Curtii de Apel Bucuresti.


Hotararea privind delegarea Alinei Ghica a fost luata de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii. In prezent, Alina Ghica este presedinte al Sectiei a VIII-a contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti.

Solutia CSM:

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a admis plangerea prealabila formulata de presedintele Curtii de Apel Bucuresti impotriva Hotararii nr. 10/17.01.2017 a Sectiei pentru judecatori si, in consecinta, a dispus delegarea in functia de vicepresedinte al Curtii de Apel Bucuresti a doamnei judecator GHICA ALINA NICOLETA, presedinte al Sectiei a VIII-a contencios administrativ si fiscal a Curtii de Apel Bucuresti, incepand cu data de 21.02.2017, pana la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de 6 luni”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.