Iohannis a pierdut la CCR

Data: 12 September 2018, 17:04 | autor: L.J. | 1 comentarii | 3277 afisari

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins miercuri, 12 septembrie 2018, cu majoritate de voturi, o sesizare din partea presedintelui Klaus Iohannis (foto) cu privire la delegarea temporara a unor atributii de prim-ministru catre vicepremierul Paul Stanescu.


Presedintele a sesizat CCR cu privire la existenta unui conflict juridic de natura constitutionala intre Klaus Iohannis si prim-ministrul Viorica Dancila, ca urmare a emiterii Deciziei nr.247/2018 pentru exercitarea unor atributii, potrivit careia, in perioada 6-13 august 2018, Paul Stanescu (ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice) urma sa exercite atributiile premierului privind conducerea operativa a Guvernului.

Comunicatul integral al CCR:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Comentarii

# io date 12 September 2018 22:19 0

...cand nu stie ce cauta intr-un loc, intr-o functie, intr-o ipostaza? Incepe si urla, ameninta, face plangeri, neaga rezultatele pozitive (bine,....nici nu le pricepe), dezbina, huleste, uraste, se comporta ca si cum ar detine adevarul absolut,..... si alte astfel de caracteristici, toate-TOATE intalnite la acest individ insalubru si bolnav de atentie si de putere. La conducerea Romaniei se afla un individ labil, complet rupt de realitate si cu grave caracteristici care prezinta daune de natura psihica!

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.