Intalniri cu cei mai buni studenti la Drept

Data: 10 May 2018, 14:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 417 afisari

Renumita casa de avocatura „Musat & Asociatii” a dedicat luna mai intalnirilor cu studentii de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti si de la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu Bucuresti.


Potrivit unui comunicat de presa dat publicitatii, miercuri 9 mai 2018, evenimentele au fost organizate in cadrul programului “Musat & Asociatii Mentor”, o initiativa lansata cu trei ani in urma, care incurajeaza dezvoltarea aptitudinilor si performanta tinerilor viitori avocati. Intrebarilor studentilor le-au raspuns Paul Buta, Partener Musat & Asociatii, Angela Mare, Partener Musat & Asociatii, Dan Minoiu, Managing Associate Musat & Asociatii, si Andrei Ormenean, Managing Associate Musat & Asociatii.

 

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.