Intalnire de lucru intre reprezentantii Autoritatea Nationala pentru Cetatenie si cei ai Baroului Bucuresti

Data: 04 August 2017, 17:41 | autor: | 0 comentarii | 354 afisari

 

Autoritatea Nationala pentru Cetatenie a dat publicitatii joi, 3 august 2017, un comunicat privind vizita reprezentantilor Baroului Bucuresti la sediul institutiei. Scopul vizitei a constat in posibilitatea incheierii unui protocol intre ANC si Baroul Bucuresti in urmatoarea perioada care sa vizeze, intre altele, tema stoparii exercitarii in mod nelegal a profesiei de avocat de catre diverse persoane, precum si solutii in fluidizarea programarilor online efectuate de catre avocati in situatia reprezentarii sau asistarii clientilor in fata ANC.


Iata comunicatul ANC:

Astazi, 3 august 2017, la sediul Autoritatii Nationale pentru Cetatenie din Bucuresti, str. Smârdan nr. 3, sector 3, conducerea institutiei reprezentata de dl. dr. Andrei TINU, Presedinte ANC, dl. Cezar STANCU si dl. Varol AMET, Vicepresedinti ANC, a primit vizita reprezentantilor Baroului Bucuresti.

Delegatia a fost formata din dl. Prodecan Mihnea Octavian STOICA, dna. Consilier Flavia Cristina TEODOSIU si dl. Consilier Ion ILIE-IORDACHESCU.

Scopul vizitei a constat in posibilitatea incheierii unui protocol intre ANC si Baroul Bucuresti in urmatoarea perioada, având printre altele, tema stoparii exercitarii in mod nelegal a profesiei de avocat de catre diverse persoane, precum si solutii in fluidizarea programarilor online efectuate de catre avocati.

in cadrul intâlnirii de lucru, au mai participat, din cadrul Autoritatii Nationale pentru Cetatenie, dl Silviu BOROI, director al Directiei Contencios si Relatii Publice si dl. Andrei SABIN, sef Birou Inregistrari.

Intrevederea a constituit un bun prilej pentru consolidarea relatiilor de cooperare intre cele doua institutii si reafirmarea sprijinului reciproc.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.