Instantele in secolul XXI – comunicarea cu clientii

Data: 03 August 2018, 13:16 | autor: L.J. | 0 comentarii | 371 afisari

Institutul National al Magistraturii anunta ca in perioada 11-12 octombrie la Budapesta, Ungaria, va avea loc "6/th Annual Conference on Courts and Communication”, conferinta la care pot participa si doi magistrati din Romania.


Potrivit INM, conferinta va avea ca tema principala “Instantele in secolul XXI – comunicarea cu clientii”, iar intre aspectele dezbatute vor figura brandu-ul instantei, instantele in mediul online, satisfactia clientilor.

Prima zi a conferintei va fi dedicata prezentarilor, iar cea de-a doua atelierelor de lucru, in cadrul carora vor fi dezbatute problemele curente si bune practici in materie.

Evenimentul se adreseaza judecatorilor cu atributii de purtator de cuvant cu o vechime maxima in profesie de 6 ani si cu o buna cunoastere a limbii engleze. INM anunta ca va face selectia participantilor in functie de urmatoarele criterii:

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.