Inspectia Judiciara efectueaza un nou control la Directia Nationala Anticoruptie

Data: 16 April 2018, 14:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 394 afisari

Inspectia Judiciara condusa de inspectorul sef Lucian Netejoru (foto) a declansat luni, 16 aprilie 2018, controlul la Directia Nationala Anticoruptie, dupa ce Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a dispus prin Hotararea nr. 686 din 31 octombrie 2017 aceste verificari.


Obiectivele controlului Inspectiei Judiciare sunt remedierea unor deficiente la DNA, respectiv verificarea unor cauze mai vechi de un an de la data primei sesizari, comunicarile procedurale pentru anul 2016, in cazul solutiilor de clasare dispuse prin ordonanta si rechizitoriu, in privinta respectarii prevederilor art. 145 CPP si cauzele repartizate spre solutionare procurorilor Doru Florin Tulus si Mihaiela Moraru Iorga.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.