Inspectia Judiciara: control tematic privind stabilirea si/sau recuperarea prejudiciului fiscal

Data: 11 May 2018, 16:56 | autor: L.J. | 0 comentarii | 457 afisari

Inspectia Judiciara condusa de judecatorul Lucian Netejoru (foto) a efectuat in perioada 2-30 aprilie 2018 un control tematic in instante privind stabilirea si/sau recuperarea prejudiciului fiscal.


Conform unui comunicat de presa dat publicitatii, vineri 11 mai 2018, controlul Inspectiei Judiciare a vizat practica judiciara referitoare la modalitatea de solutionare a contestatiilor impotriva actelor emise de organele fiscale, aspecte referitoare la suspendarea ori anularea executarii masurilordispuse de organele fiscale si receptarea de catre instantele nationale a practicii Curtii de Justitie a Uniunii Europene. Controlul s-a derulat la curtile de apel si instantele arondate acestora, precum si la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.