Inspectia Judiciara, control tematic la Directia Nationala Anticoruptie

Data: 23 April 2018, 13:01 | autor: L.J. | 0 comentarii | 790 afisari

Inspectia Judiciara a declansat un nou control la Directia Nationala Anticoruptie, structura centrala.


Potrivit unui comunicat de presa al Inspectiei Judiciare, de luni 23 aprilie 2018, este vorba despre un control tematic dispus prin ordinul 37/2018 al inspectorului sef, judecatorul Lucian Netejoru (foto), avand la baza Hotararea nr. 686 din 31 octombrie 2017 a Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii pentru aprobarea Raportului Inspectiei Judiciare nr. 5115/IJ/982/DIP/2017 privind eficienta manageriala si modul de indeplinire a atributiilor ce decurg din legi si regulamente, de catre conducerea structurii centrale a Directiei Nationale Anticoruptie, precum si respectarea normelor procedurale si regulamentare de catre procurorii si personalul auxiliar de specialitate din cadrul acestei directii. Controlul va viza cinci aspecte din cadrul activitatii DNA in legatura cu hotararile definitive de achitare.

Comunicatul Inspectiei Judiciare:

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.