Inspectia Judiciara: controale la Judecatoria Brasov, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti si Judecatoria Beclean

Data: 10 May 2018, 13:51 | autor: L.J. | 0 comentarii | 783 afisari

Inspectia Judiciara a efectuat in luna aprilie trei controale de fond la Judecatoria Brasov, Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti si Judecatoria Beclean.


 

Verificarile au vizat, printre altele, si modul de indeplinire de catre judecatorii cu functii de conducere a atributiilor manageriale. Rezultatele verificarilor vor fi facute publice pana pe data de 28 mai in cazul Judecatoriei Beclean, pana pe 4 iunie in cazul Judecatoriei Brasov si pana pe data de 14 iunie in cazul Judecatoriei Sector 2 Bucuresti.

 

 

Comunicatul Inspectiei Judiciare:

In luna aprilie a.c. Inspectia Judiciara a efectuat trei controale de fond la Judecatoria Brasov (16 – 20 aprilie), Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti (23 – 27 aprilie) si Judecatoria Beclean (23 – 27 aprilie). Verificarile au vizat modul de indeplinire de catre judecatorii cu functii de conducere a atributiilor manageriale, precum si respectarea de catre judecatori si personalul auxiliar de specialitate a normelor procedurale si regulamentare privind primirea si inregistrarea cererilor, repartizarea aleatorie a dosarelor, stabilirea termenelor, continuitatea completului de judecata, pronuntarea, redactarea si comunicarea hotararilor, inaintarea dosarelor la instantele competente, punerea in executare a hotararilor penale si civile.

Rapoartele vor contine concluzii privind bunele practici, deficientele si vulnerabilitatile identificate, propuneri pentru inlaturarea disfunctionalitatilor si prevenirea riscurilor in activitatea si vor fi inaintate Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii astfel:
- pana la 28 mai in cazul Judecatoriei Beclean
- pana la 4 iunie in cazul Judecatoriei Brasov
- pana la 14 iunie in cazul Judecatoriei Sector 2 Bucuresti
”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.