Inspectia Judiciara: anunt despre procurorul Bogdan Pirlog

Data: 27 August 2018, 14:43 | autor: L.J. | 0 comentarii | 944 afisari

Inspectia Judiciara a anuntat luni, 27 august 2018, exercitarea actiunii disciplinare fata de procurorul militar Bogdan Ciprian Pirlog, de la Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti.


Actiunea disciplinara priveste savarsirea abaterii prevazute de art.99 lit.a) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor. Este vorba despre „manifestari care aduc atingere onoarei sau probitatii profesionale ori prestigiului justitiei, savarsite in exercitarea sau in afara exercitarii atributiilor de serviciu”.

Concret, sunt vizate opiniile exprimate de procurorul Pirlog intr-un articol de presa, in care, potrivit Inspectiei Judiciare, acesta ar fi desconsiderat in mod explicit si total normele si standardele de conduita impuse magistratilor. Prin respectivul articol, procurorul Bogdan Pirlog ar fi denigrat in mod deliberat membrii Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii, dar si inspectorii de la Inspectia Judiciara.

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.