INPPA informeaza cu privire la temele dezbaterilor din februarie si martie

Data: 22 February 2017, 18:34 | autor: L.J. | 0 comentarii | 593 afisari

 

Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor – INPPA anunta continuarea Programului lansat la 19 februarie 2015, privind dezbaterile – atelier organizata la sediul UNBR (Palatul de Justitie, Splaiul Independentei nr. 5, sector 5), UNBR. Institutul informeaza avocatii cu privire la temele dezbaterilor din 23 februarie, 2, 9 si 16 martie 2017.


I. 23 februarie 2017, ora 17.00, dezbaterea cu tema: Patrimoniul de afectatiune profesionala in cazul avocatilor. Discutiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Claudiu Constantin Dinu – conf. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti. Invitat: domnul avocat Flavius Cristian Munteanu, Baroul Bucuresti; lector INPPA.

II. 2 martie 2017, ora 17.00, dezbaterea cu tema: Problematici de actualitate privitoare la drepturile de proprietate intelectuala. Discutiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Claudiu Constantin Dinu – conf. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti. Invitat: avocat doctor Sonia Florea, Baroul Bucuresti.

III. 9 martie 2017, ora 17.00, dezbaterea cu tema: (II) Malpraxis medical. Aspecte privind raspunderea civila si penala in domeniul medical. Discutiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petrut Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti; Prodecan Baroul Bucuresti; Vicepresedinte U.N.B.R. Invitat: domnul avocat Bugnariu Danut-Ioan, Baroul Bucuresti.

IV. 16 martie 2017, ora 17.00, dezbatere cu tema: Aplicarea principiului NE BIS IN IDEM. Sesizarea ICCJ in vederea pronuntarii unei hotarâri prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept. Discutiile vor fi moderate de domnul avocat doctor Petrut Ciobanu – lector univ. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti; Prodecan Baroul Bucuresti; Vicepresedinte U.N.B.R. Invitat: domnul avocat doctor Anastasiu Crisu -prof. univ. dr. la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti; lector INPPA.

Astfel cum a fost initiat proiectul, in cadrul sustinerii temelor de formare profesionala continua, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitati si reprezentanti ai altor profesii juridice/judiciare (magistrati, executori judecatoresti, notari publici, practicieni in insolventa).

Dezbaterile vor avea loc in sala Comisiei Permanente a UNBR si a Comisiei Centrale de Disciplina (sala E 24) de la etajul 1 al Palatului de Justitie (localizata deasupra garderobei).

Accesul se face pe la intrarea principala a Palatului de Justitie, iar participantii se vor identifica la intrare cu cardul de avocat.

Inscrierile se fac prin email, la adresa de email: conferinte@inppa.ro. Numarul de locuri pentru fiecare dezbatere este limitat la 25. inscrierea se va realiza prin email, cu indicarea datelor de contact (nume si prenume, baroul, adresa de email si numar de telefon), numarul maxim de locuri fiind ocupat in ordinea primirii cererilor de inscriere.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.