INM. Agenda seminarului cu tema „Dreptul muncii” si a conferintei in materia NCP si NCPP (Bucuresti, 17-18 septembrie 2015)

Data: 16 September 2015, 19:54 | autor: C.G. | 0 comentarii | 1184 afisari

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii agenda a doua evenimente organizate, in perioada 17-18 septembrie 2015, la Bucuresti. Este vorba despre prima din seria de trei conferinte organizate in cadrul Proiectului "Consolidarea capacitatii sistemului judiciar din Romania de a face fata noilor provocari legislative si institutionale/ Strengthening the capacity of the Romanian judicial system to face new legislative and institutional challenges", finantat prin Mecanismul Finanaciar Norvegian 2009-2014, si despre seminarul cu tema "Dreptul muncii", care face parte din programul de formare continua 2015.


Conferinta, in cadrul careia vor fi dezbatute aspecte de practica neunitara intervenite de la intrarea in vigoare a Noului Cod penal si Noului Cod de procedura penala, va avea loc in Aula Institutului National al Magistraturii si va putea fi urmarita si online, in direct, pe site-ul oficial al INM.

>>Programul conferintei

>>Programul seminarului

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.