INM a cerut revocarea unui procuror la peste 5 ani de la condamnare

Data: 26 noiembrie 2020, 18:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1235 afisari

Institutul National al Magistraturii i-a cerut Consiliului Superior al Magistraturii revocarea unui procuror din calitatea acestuia de formator la peste 5 ani de la condamnarea magistratului.


Ne referim la fostul procuror DIICOT Victor Grigoras (foto), exclus din magistratura inca din iulie 2015, in urma condamnarii la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare pentru luare de mita.

La 22 octombrie 2020, INM a trimis catre CSM propunerea de revocare a lui Grigoras din functia de formator colaborator. Consiliul a acceptat propunerea prin Hotararea Plenului nr. 200 din 12 noiembrie 2020, publicata joi, 26 noiembrie 2020.

Totusi, CSM precizeaza ca Grigoras era suspendat din calitatea de formator INM inca din octombrie 2014, odata cu suspendarea din functia de procuror, ca urmare a trimiterii in judecata de catre DNA.

>> Hotararea CSM nr. 200/2020

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.