INM a anuntat conditiile inscrierii la cursul “Combaterea infractiunilor motivate de prejudecati”

Data: 08 August 2017, 19:25 | autor: L.J. | 0 comentarii | 305 afisari

 

Institutul National al Magistraturii a dat publicitatii luni, 7 august 2017, un anunt cu privire la organizarea seminarului “Combaterea infractiunilor motivate de prejudecati”.


Seminarul este organizat de Academia Internationala de Politie (ILEA) din Budapesta, in perioada 2-6 octombrie 2017 la Budapesta (Ungaria).

Cursul va fi sustinut de experti din cadrul Departamentului de Politie din Atlanta (SUA) si este deschis participantilor din Romania, Macedonia si Croatia.

Seminarul se concentreaza asupra rolului agentilor statului in abordarea infractiunilor motivate de ura sau de alte prejudecati si se refera la situatiile in care un agresor isi alege o victima din motive care tin de aparenta sa asociere cu un anumit grup social (inclusiv grup rasial, religios, de natura etnica, gen, varsta, dizabilitati sau orientare sexuala).

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.