Informare de la CSM

Data: 07 June 2018, 16:34 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1086 afisari

Consiliul Superior al Magistraturii condus de judecatoarea Simona Marcu (foto) anunta ca prelucreaza date cu caracter personal in scopul exercitarii atributiilor prevazute de lege, care vizeaza administrarea justitiei si gestionarea resurselor umane. Potrivit unui comunicat de presa, datele cu caracter personal sunt destinate utilizarii de catre Consiliul Superior al Magistraturii.


In situatia personalului din sistemul justitiei a carui cariera este gestionata de Consiliul Superior al Magistraturii datele sunt comunicate, in conditiile legii, dupa caz, institutiilor publice cu atributii in ceea ce priveste acest personal, institutiilor de invatamant, institutiilor publice si altor entitati cu care Consiliul colaboreaza in vederea indeplinirii unei atributii legale, tertilor care formuleaza cereri intemeiate pe Legea nr. 544/2001, in masura in care datele intra in categoria celor de interes public, precum si persoanelor care acceseaza pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii, in cazul informatiilor/materialelor care se publica pe site-ul Consiliului in temeiul unei obligatii legale.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.