Inca o instanta renunta la proteste

Data: 14 februarie 2020, 15:17 | autor: L.J. | 0 comentarii | 848 afisari

Inca o instanta renunta la protestele declansate impotriva taierii pensiilor magistratilor.


Astfel, adunarea generala a judecatorilor Curtii de Apel Iasi convocata de presedintele Curtii de Apel Iasi in 13 februarie 2020 a stabilit suspendarea protestului dispus prin Hotararea adunarii generale a judecatorilor Curtii de Apel Iasi nr. 1/21.01.2020.

Suspendarea protestelor este pana la pana la data pronuntarii Curtii Constitutionale a Romaniei cu privire la constitutionalitatea propunerii legislative adoptate de Camera Deputatilor referitoare la abrogarea dispozitiilor legale care consacra pensia de serviciu a judecatorilor:

“Aducem astfel la cunostinta publicului faptul ca la nivelul instantei proprii, Curtea de Apel Iasi, din data de 14.02.2020 se reia judecarea tuturor tipurilor de cauze”.

 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.