Inalta Curte, precizari despre protocolul cu SRI (Documente)

Data: 18 June 2018, 16:29 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1255 afisari

Inalta Curte de Casatie si Justitie, condusa de judecatoarea Cristina Tarcea (foto), a dat publicitatii, luni 18 iunie 2018, un comunicat de presa dupa desecretizarea si protocolului incheiat in 2009 intre instanta suprema, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si SRI.


Inalta Curte precizeaza ca a initiat procedura de desecretizare a protocolului a fost initiata la 12, respectiv 16 aprilie 2018, fiind transmise solicitari scrise catre SRI si PICCJ (adresele sunt atasate la finalul articolului). ICCJ sustine ca obiectul protocolului a constat in exprimarea acordului de vointa pentru infiintarea unui sistem informatic comun de gestionare a informatiei clasificate in cadrul procedurilor de emitere a mandatelor de securitate nationala, potrivit legilor nr. 51/1991 si nr. 535/2004.

Comunicatul de presa referitor la Protocolul de cooperare, incheiat in anul 2009 intre Inalta Curte de Casatie si Justitie, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.