Inalta Curte: Dezlegare de drept privind sporurile si indemnizatiile pentru personalul din invatamant

Data: 05 June 2018, 13:37 | autor: L.J. | 0 comentarii | 608 afisari

Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie civila din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a admis luni, 4 iunie 2018, sesizarea formulata de Curtea de Apel Iasi - Sectia litigii de munca si asigurari sociale, privind interpretarea si aplicarea prevederilor art. 3/3 si art. 3/4 alin. (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2016.


Potrivit deciziei ICCJ, cuantumul sporurilor si indemnizatiilor prevazute pentru personalul din invatamant se determina prin raportare la salariul de baza acordat in luna decembrie 2016, fara a include majorarea prevazuta de art. 3/4 alin. (3) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2015.


Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.