INALTA CURTE, DEZLEGARE DE DREPT - “In ce masura tractorul condus pe drumurile publice devine asimilat autovehiculului, iar conducerea pe drumurile publice a unui tractor neinregistrat, potrivit legii, sau de catre o persoana care nu poseda permis de conducere intruneste conditiile de tipicitate a infractiunilor prevazute de Codul Penal”

Data: 10 July 2018, 13:14 | autor: L.J. | 0 comentarii | 582 afisari

Prin Decizia 11/2017 in dosarul 347/1/2017, Inalta Curte de Casatie si Justitie - Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept - a admis sesizarea formulata de Curtea de Apel Timisoara, Sectia penala, prin incheierea din data de 27 ianuarie 2017, in Dosarul nr. 9.349/325/2016, prin care se solicita pronuntarea unei hotarari prealabile pentru dezlegarea chestiunii de drept:

"In ce masura tractorul agricol sau forestier condus pe drumurile publice devine asimilat autovehiculului, iar conducerea pe drumurile publice a unui tractor agricol sau forestier neinregistrat, potrivit legii, sau de catre o persoana care nu poseda permis de conducere intruneste conditiile de tipicitate a infractiunilor prevazute de art. 334 alin. (1) din Codul penal, respectiv art. 335 alin. (1) din Codul penal".

Judecatori:

Mirela Sorina Popescu - presedintele Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie - presedintele completului
Stefan Pistol - judecator la Sectia penala
Ionut Matei - judecator la Sectia penala
Maricela Cobzariu - judecator la Sectia penala
Rodica Aida Popa - judecator la Sectia penala
Simona Daniela Encean - judecator la Sectia penala
Rodica Cosma - judecator la Sectia penala
Lucia Tatiana Rog - judecator la Sectia penala
Anca Madalina Alexandrescu - judecator la Sectia penalaCitește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.