Inalta Curte, decizie cu privire la titularii de librete C.E.C

Data: 26 January 2020, 09:20 | autor: L.J. | 0 comentarii | 1054 afisari

Inalta Curte de Casatie si Justitie – Completul pentru solutionarea recursurilor in interesul legii, a solutionat o sesizare cu privire la solutionarea cererilor formulate de catre titularii de librete C.E.C. de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme.


 

Iata Decizia 5 in dosarul 885/1/2019: 

“Admite recursul in interesul legii formulat de procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si, in consecinta, stabileste ca:

In solutionarea cererilor formulate de catre titularii de librete C.E.C. de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme, avand ca obiect obligarea C.E.C. Bank S.A. si a Statului Roman la restituirea sumelor depuse si a dobanzii aferente, actualizate cu indicele de inflatie, nu sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 156/2007 privind despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C.-S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 232/2008, cu completarile ulterioare.

Obligatorie, potrivit dispozitiilor art. 517 alin. (4) din Codul de procedura civila”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.