ICCJ, CAMERA PRELIMINARA - “Trimite cauza spre rejudecare”

Data: 02 August 2019, 11:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 514 afisari

Prin Incheierea 196/2019, Inalta Curte de Casatie si Justitie a admis contestatiile.

Prin incheierea din 23 noiembrie 2018, pronuntata de judecatorul de camera preliminara din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, Sectia I penala, s-au dispus urmatoarele:

In baza art. 346 alin. (1) C. proc. pen. raportat la art. 345 alin. (1) C. proc. pen., s-au respins, ca neintemeiate, cererile si exceptiile formulate de inculpata A.

In baza art. 346 C. proc. pen., s-a constatat legalitatea sesizarii Curtii de Apel Bucuresti prin rechizitoriul nr. X. din 27 iunie 2018 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, precum si legalitatea administrarii probelor si a efectuarii actelor de urmarire penala.

In baza art. 346 C. proc. pen., s-a dispus inceperea judecatii cauzei si s-a fixat termen de judecata la data de 1 februarie 2019, cu citarea partilor.

Impotriva acestei incheieri, in termen legal, au formulat contestatie inculpata A. si partea responsabila civilmente Fundatia B.

Minuta ICCJ:

“Desfiinteaza, in parte, incheierea atacata, numai sub aspectul modului de solutionare a exceptiei vizand nelegalitatea introducerii in cauza, ca parte responsabila civilmente, a Fundatiei B. si, subsecvent, al constatarii legalitatii sesizarii instantei prin rechizitoriul din 27 iunie 2018 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si al dispozitiei de incepere a judecatii si trimite cauza spre rejudecare, in aceste limite, la aceeasi instanta, Curtea de Apel Bucuresti”.

Extras din decizia ICCJ:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.