Iata noul protocol al avocatilor

Data: 15 February 2019, 17:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 247 afisari

Lumea Juridica prezinta noul protocol incheiat intre Uniunea Nationala a Barourilor din Romania (UNBR), Ministerul Justitiei si Ministerul Public privind stabilirea onorariilor cuvenite avocatilor pentru furnizarea serviciilor de asistenta judiciara.


Potrivit UNBR, Protocolul s-a inregistrat in evidentele fiecareia dintre institutiile semnatare si a consacrat incetarea valabilitatii Protocolului nr. 48025/06 iunie 2015 incheiat intre Ministerul Justitiei si UNBR, cu aceeasi tematica.

Noul Protocol reglementeaza, in mod special, urmatoarele aspecte:

Remuneratiile cuvenite avocatilor in activitati desfasurate in cadrul asistentei judiciare au fost majorate cu 141,02%;

S-a precizat expres ca activitatile avocatilor desfasurate potrivit art. 3 alin. (1) lit. j) din Legea nr. 51/1995, republicata sunt remunerate potrivit Protocolului in ipoteza in care legea prevede avansarea remuneratiei de catre stat;

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.