Hammond, Minciu & Associates, implicata in vanzarea castelului Salbek din judetul Arad

Data: 28 February 2017, 13:45 | autor: L.J. | 0 comentarii | 552 afisari

 

Casa de avocatura Hammond, Minciu & Associates a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca a asistat firma OMC Investments Ltd. din Londra in achizitia Castelului Salbek din comuna Petris, judetul Arad. Tranzactia pentru castelul din secolul XIX si domeniul de 17 hectare a fost finalizata intr-o perioada de trei luni. Echipa a fost condusa de Nicholas Hammond (foto) si de partenerul Alina Minciu Geels, asistati de Ana-Maria Alexandru.


Potrivit comunicatului, OMC va folosi Castelul Salbek pentru a dezvolta activitatile Fundatiei Botnar, extindere care va crea circa 60 de noi locuri de munca in comuna. Marcel Botnar, care a plecat din Romania in 1960, a fost un cunoscut om de afaceri, considerat, la un moment dat, al treilea cel mai bogat om din Europa.

Reprezentantii casei de avcatura mai arata ca, pe langa asistenta la negocierile pentru pretul de cumparare si contractul de licitatie, HM&A a consiliat pe tot parcursul tranzactiei in privinta structurii de proprietate, in probleme de structurare financiara si fiscala, precum si in probleme de proprietate si legislatie romana generala. HM&A a efectual due dilligence detaliat in privinta titlului de proprietate, care a presupus studierea unor documente anterioare anului 1920. Alina Minciu Geels a consiliat in privinta legilor imobiliare din Romania si a unor aspecte ale Codului Civil ale tranzactiei. Tranzactia a ridicat si un numar de probleme legate de cumpararea de catre un trust strain a unor bunuri imobiliare in Romania.

Firma a lucrat indeaproape cu consilierii internationali ai OMCI pentru a finaliza tranzactia.

Hammond, Minciu si Asociatii (http://www.hammond-minciu.com) este o firma de avocatura cu servicii complete cu sediul in București. Societatea este unic reprezentant in Romania al Globalaw, o asociatie internationala care cuprinde societati de avocatura din intreaga lume. HM&A ofera expertiza specializata privind chestiuni financiare dar și asistenta in litigii și in dreptul familiei. Firma se concentreaza pe asigurari, aviatie, M&A, Petrol și Gaze, PPP dar și in alte domenii. De asemenea, lucreaza cu orice tipuri de litigii, de la simpla colectare de datorii pana la proceduri internationale de punere in aplicare a deciziilor transfrontaliere.

Nicholas Hammond este un avocat englez cu o lunga experienta si care practica avocatura in Romania din 1990. Este inregistrat ca avocat strain la Baroul București. Domeniul sau de expertiza este in legatura cu toate chestiunile comerciale și in particular in IT și proprietate intelectuala, asigurari, M&A si aviatie dar si privind chestiunile generale corporatiste.

Alina Minciu Geels este un avocat roman cu expertiza speciala in finante și drept societar. A lucrat la cunoscute institutii financiare dar și firme mari de avocatura. Domeniile sale specifice de interes sunt imobiliarele și finantele dar și proprietatea intelectuala și domeniile asociate.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.