Gheorghe Florea, fost presedinte UNBR: "Nimic nu mai poate ramane asa cum s-a planuit"

Data: 10 June 2019, 16:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 486 afisari

Lumea Juridica prezinta discursul fostului presedinte UNBR Gheorghe Florea (foto) tinut la Congresul Avocatilor din 6-7 iunie 2019. La Congres, avocatii si-au ales noua conducere, ca presedinte fiind desemnat Traian Briciu.


Gheorghe Florea a declarat la Congresul Avocatilor ca sunt vremuri in care aproape nimic nu mai poate ramane asa cum s-a planuit. Potrivit lui Gheorghe Florea, confuzia intre popularitate si valoare a devenit maligna in sistemul avocatesc, in care solidaritatea de breasla este macinata adesea de probe de tupeu, care suspenda obligatia de decenta si intretine anihilarea spiritului critic. Gheorghe Florea a mai declarat ca, de regula, cei dedicati cu adevarat profesiei de avocat nu revendica nici postament valoric, nici dreptul la statui:
“Congresul Avocatilor 2019 are la ordinea de zi atat activitati de evaluare cu caracter de bilant privind activitatea organelor profesiei organizate legal la nivel national, cat si activitati elective si de configurare a unor obiective de politici profesionale pe termen lung sau de interes imediat.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.