FRAUDE CU CARDURI – “Prin fabricarea unor clone ale cardurilor, au efectuat retrageri frauduloase de numerar”

Data: 20 February 2019, 13:12 | autor: L.J. | 0 comentarii | 335 afisari

Prin Sentinta din 11 octombrie 2017, Tribunalul Bucuresti l-a condamnat pe inculpat la 8 ani de inchisoare pentru fraude cu carduri.

Prin rechizitoriul nr. *****din *****al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie – Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Sectia de combatere a criminalitatii organizate s-a dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a inculpatului *****, cercetat penal in stare de arest preventiv sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, in forma continuata, prev. de disp. art.48 alin.1 Cod penal, rap la art.360 alin.1,2,3 Cod penal, cu aplic. art.35 alin.1 Cod penal, complicitate la savarsirea infractiunii de efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos prin retragere de numerar in forma continuata, fapta prev. de art.48 alin.1 Cod penal rap. la art.250 alin.1 Cod penal, cu aplic. art.35 alin.1 Cod penal, complicitate la punerea in circulatie de valori falsificate in forma continuata, fapta prev. de art.48 alin.1 Cod penal rap. la art.313 alin.1 si 2 Cod penal, cu aplic. art.35 alin.1 Cod penal, toate faptele de mai sus cu aplic. art.38 alin.2 Cod penal, efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos in forma continuata, fapte prev. de art.250 alin.3 Cod penal, cu aplic. art.35 alin.1 Cod penal, detinere de instrumente in vederea falsificarii de valori in forma continuata, prev. de art.314 alin.1 si 2 Cod penal, cu aplic. art.35 alin.1 Cod penal, operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, fapte prev. de dispozitiile art.365 alin.2 Cod penal, cu aplic. art.35 alin.1 Cod penal, pentru toate faptele sunt aplicabile disp. art.38 alin.1 Cod penal; precum si *****, cercetat in stare de libertate sub aspectul savarsirii infractiunii de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice, fapta prevazuta de dispozitiile art.365 alin.2 Cod penal.
In fapt s-a retinut ca la data de *****, ora *****, organele de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti – Serviciul de Combatere a Criminalitatii Informatice s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca la ATM-ul model NCR ce apartine bancii Raiffeisen Bank - Agentia *****, situata in *****, au fost depistate dispozitive de skimming. Urmare organizarii actiunii de prindere in flagrant au fost identificati autorii skimming-ului in persoana inculpatilor ***** si *****. De asemenea, ancheta a stabilit ca in ziua de ***** la ATM-ul Bancii – Agentia ***** inculpatul ***** a montat dispozitive skimming, fapt urmat de retrageri frauduloase de numerar in perioada ***** – ***** de la bancomate situate in Filipine.


Minuta Tribunalului Bucuresti:

“In baza art.365 alin.2 Cp cu aplicarea art.374 alin.4, art.396 alin.10 Cpp condamna pe

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.