Fratele Ralucai Pruna, numit adjunct in DNA

Data: 06 octombrie 2021, 15:07 | autor: L.J. | 0 comentarii | 2875 afisari

Fratele fostului ministru al Justitiei Raluca Pruna, procurorul Mihai Pruna (foto), a fost numit intr-o functie de conducere in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.


 

Concret, Sectia pentru procurori a CSM a dispus in sedinta de marti, 5 octombrie 2021, numirea lui Mihai Pruna in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din DNA. Pana in prezent, procurorul Mihai Pruna ocupa aceasta functie incepand cu iunie 2020, dar cu delegare.


Prezentam minuta Sectiei pentru procurori a CSM:


“Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat numirea in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului PRUNA MIHAI, procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, pentru o perioada de 3 ani, incepand cu data de 06.10.2021. (unanimitate)”.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.