Fratele fostului ministru al Justitiei, propus adjunct al procuroarei DNA Ana Dana

Data: 22 mai 2020, 16:21 | autor: L.J. | 1 comentarii | 3067 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va lua in discutie in sedinta din 26 mai 2020 propunerea de delegare a fratelui fostului ministru al Justitiei Raluca Pruna intr-o functie de conducere in cadrul Directiei Nationale Antiocoruptie.


Este vorba despre procurorul Mihai Pruna de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

Astfel, CSM va trebui sa decida daca va admite propunerea de delegare a lui Mihai Pruna in functia de procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

In prezent, la conducerea acestei sectii se afla procuroarea Ana Dana (foto), tot cu delegare.

 

Comentarii

# DODI date 24 mai 2020 19:07 0

Este vorba de marele specialist care a instrumentat cazul Colectiv ținând cont doar de părearea SRI și ignorând spusele specialiștilor sau cele legate de probe. Pentru un așa serviciu merită să fie promovat pentru că cioaniSS își promovează gunoaiele umane care îi lustruiesc lui drumul... politic.

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.