Frans Timmermans, demisia!

Data: 02 October 2018, 12:14 | autor: Serban NICOLAE, senator | 0 comentarii | 1262 afisari

Declaratiile facute ieri in cadrul dezbaterilor din Comisia pentru Libertati civile, justitie si afaceri interne a Parlamentului European au umplut paharul rabdarii.


Sa te declari ingrijorat de legi ce n-au produs inca vreun efect, de presupuneri si predictii stupide si vadit subiective, dar sa ignori cu nonsalanta rele grave care deja s-au produs, abuzuri concrete, intamplate si dovedite, asta arata ca esti nedemn de functia pe care o ocupi.

Ce inseamna 'dreptul la un proces echitabil' cand hotararea de condamnare e data de un judecator obligat sa nu divulge inculpatului si avocatului acestuia, o parte din probe?

Ce inseamna 'dreptul la un proces echitabil', cand se aplica proceduri secrete care deroga sau chiar incalca direct garantiile procesuale prevazute de Constitutie si lege?

Ce inseamna 'independenta magistratilor' cand procurorii sunt subordonati, prin protocoale secrete, ofiterilor de informatii in cadrul unor echipe comune de ancheta penala?

Ce 'pasi inainte' au fost facuti cand ai in fiecare an sute de persoane achitate pentru ca 'fapta nu exista' si zeci dintre aceste persoane inainte de a fi achitate au fost si in arest preventiv?

De ce trebuie aparati de lege cei care au incalcat-o?

 

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.