Fostul sef al DNA i-a convins pe procurorii din CSM

Data: 21 iulie 2020, 15:25 | autor: L.J. | 1 comentarii | 1491 afisari

Fostul sef al DNA Calin Nistor (foto) a primit o veste buna marti, 21 iulie 2020, de la Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii.


Astfel, Calin Nistor va ramane pentru urmatoarele sase luni in functia de conducere pe care o ocupa.


Iata decizia CSM:

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat prelungirea delegarii in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a coruptiei a Directiei Nationale Anticoruptie a domnului CALIN NISTOR, procuror la aceasta unitate de parchet, incepand cu data de 02.09.2020, pana la ocuparea functiei in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

Nistor a fost delegat in aceasta functie in 26 februarie 2020, luandu-i locul procurorului Marius Bulancea. 

Reamintim ca Sectia pentru procurori a CSM a hotarat in 28 ianuarie 2019 incetarea delegarii procurorului Marius Bulancea in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie incepand cu data de 1 februarie 20202, ca urmare a detasarii sale in functia de „Law officer” la Parchetul European condus de Laura Kovesi, pentru o perioada de 3 ani.

 

Comentarii

# M date 22 iulie 2020 22:29 +2

Cum dracu de nimeni nu vede, nimeni nu aude. Avem și noi inspecție Judiciara, CSM, Procuror general, ministru de justiție, și chiar parlament și președinție? Chiar nu vor sa se sesizeze, sa le facă dosare penale, sa fie excluși fin magistratura, sancționați, sa le ia bani pe perioada care ei eu instrumentat dosarul card ulterior instanta la respins ca fapta nu exista? Vai mama noastra o tara de hoți de la președinte la magistrat da ăștia suntem

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.