Fostul sef al DNA Calin Nistor, delegat intr-o functie cheie

Data: 26 februarie 2020, 16:10 | autor: L.J. | 0 comentarii | 624 afisari

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat in sedinta din 26 februarie 2020 delegarea fostului sef al DNA Calin Nistor (foto) intr-o functie de conducere din cadrul DNA.


Astfel, CSM a decis: “delegarea in functia de procuror sef al Sectiei de combatare a coruptiei din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie a domnului procuror CALIN NISTOR, incepand cu data de 02.03.2020, pana la ocuparea functiei in conditiile legii, dar nu mai mult de 6 luni”.

Functia respectiva a fost ocupata pana de curand de procurorul Marius Bulancea.

Reamintim ca Sectia pentru procurori a CSM a hotarat in 28 ianuarie 2019 incetarea delegarii procurorului Marius Bulancea in functia de procuror sef al Sectiei de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie incepand cu data de 1 februarie 20202, ca urmare a detasarii sale in functia de „Law officer” la Parchetul European, pentru o perioada de 3 ani. 

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.