Forum pentru judecatori in domeniul proprietatii intelectuale

Data: 06 August 2018, 16:40 | autor: L.J. | 0 comentarii | 418 afisari

Institutul National al Magistraturii a anuntat luni, 6 august 2018, ca la lucrarile Forumului Inaugural al OMPI pentru judecatori in domeniul proprietatii intelectuale care va avea loc la Geneva (Elvetia), intre 7-9 noiembrie 2018, pot participa si 4 judecatori romani.


Potrivit INM, evenimentul isi propune consolidarea cooperarii in materia proprietatii intelectuale, prin intensificarea schimbului de informatii si bune practici in ceea ce priveste aspectele de interes comun in randul judecatorilor specializati din statele membre ale OMPI. In vederea incurajarii unui dialog deschis, participarea la forum este limitata la membrii sistemului judiciar cu experienta relevanta in domeniul proprietatii intelectuale.

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.