EXECUTARE SILITA – Tribunalul Bucuresti: ”Motivul pentru care instanta de fond a respins cererea de incuviintare a executarii silite este acela ca apelanta creditoare nu a fost inregistrata de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor”

Data: 23 January 2019, 11:54 | autor: L.J. | 0 comentarii | 323 afisari

Prin Decizia din 25.09.2018, Tribunalul Bucuresti admis apelul formulat de apelanta-creditoare impotriva incheierii de sedinta din data de 10.07.2018 pronuntata de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti.

Prin incheierea de Sedinta de la 10.07.2018 pronuntata de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti a fost respinsa cererea formulata de petentul... la solicitarea creditorului...
La pronuntarea acestei hotarari, instanta de fond a avut in vedere cererea inregistrata la data de 20.06.2018 pe rolul Judecatoriei Sectorului 6 Bucuresti, prin care...a solicitat incuviintarea executarii silite impotriva debitorului... la cererea creditorului... in baza titlului executoriu reprezentat de contractul de credit nr...

Apelanta a formulat apel impotriva incheierii pronuntate in data de 10.07.2018 pronuntata de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti prin care solicita admiterea actiunii de apel introduse si schimbarea in totalitate a incheierii mentionate, in sensul incuviintarii executarii silite.

Minuta Tribunalului Bucuresti:

“Admite apelul formulat de apelanta-creditoare impotriva incheierii de sedinta din data de 10.07.2018 pronuntata de Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti. Dispune incuviintarea executarii silite a contractului de credit bilunar.
Definitiva”.

Extras din decizia TB:

Citește continuarea pe Monitorul Justiției

Adauga comentariu

*
*
laugh.giflol.gifsmile.gifwink.gifcool.gifnormal.gifwhistling.gifredface.gifsad.gifcry.gifsurprised.gifconfused.gifsick.gifshocked.gifsleeping.giftongue.gifrolleyes.gifunsure.gif

*

DISCLAIMER

Mesajele cu continut indecent nu vor fi postate. Atentie! Postati pe propria raspundere!

Inainte de a posta, cititi regulamentul: Termeni legali si Conditii

rominvent.ro Harta avocati romania Harta avocati romania Lege5
PORTAL JURISPRUDENTA RELEVANTA
ULTIMELE ACTE NOUTATI
ABONEAZA-TE!

Introdu-ti adresa de email pentru a te abona la Lumea Juridica si vei primi notificari cu cele mai noi stiri si articole.